Acties

Spinning in de winter

In de winterperiode (van oktober tot maart) je conditie op peil blijven houden? Dat kan bij de Sportloods. Het is de ideale periode om in vorm te blijven, voor te bereiden op het volgende seizoen of nog sterker te worden. Sportloods biedt spinning lessen op gloednieuwe Keiser M3i bikes. Het zijn niet zomaar spinning lessen, de lessen zijn uniek door de inzet van intelligent cycling.

Intelligent Cycling
Intelligent Cycling is een app die we gaan gebruiken om met meer opties en mogelijkheden te trainen. Met deze app worden je trainingen leuker, afwisselender en uitdagender. Je kunt namelijk fietsen op vermogen, RPM of je gevoel (RPE). Het zorgt ervoor dat leden met een andere dimensie gaan sporten en daardoor veel functioneler trainen. Meten is weten en door te trainen met gegevens kan je een optimale trainingsintensiteit behalen.

Winterspinning lidmaatschap
Onbeperkt Spinning: € 49,95 per maand (abonnementsduur: 6 maanden)
Earlybird actie: Betaal de gehele 6 maanden vooraf, dan krijg je van ons 1 maand abonnementsgeld cadeau!
Interesse of vragen?

Interesse?
Heb je interesse in een van onze spinning lessen? Meld je dan direct aan via deze link. Wil je eerst een proefles meedoen? Laat dan je contactgegevens achter. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.

Zomer lidmaatschap voor sportverenigingen

Speciaal voor leden van sportverenigingen in de regio bieden we tijdens de zomermaanden een zomerstopabonnement. Wil jij blijven sporten en fit het nieuwe seizoen weer tegemoet, dan is dit abonnement ideaal voor jou.

Wat houdt het abonnement in?
Drie maanden lang (juni, juli en augustus) kun jij onbeperkt meedoen met al onze groepslessen en gebruik maken van de eGym voor slechts €90,-
Let op! Het aanbod geldt enkel voor personen van 16 jaar en ouder..

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op..