Yes we zijn weer open! Maak snel een afspraak voor een proefles of probeer nu 2 weken eGym voor maar € 25,-

OVER SPORTLOODS

Of ik de beste versie van mezelf ben? Nu wel, maar dat is niet altijd zo geweest…

Mijn naam is Raymon Blankestijn en ik ben de oprichter van Sportloods. Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met fitness en ben ik daardoor 40 kilo afgevallen. Ik zit nu lekker in mijn vel en ik vind dat ieder ander dat ook verdient.

Na diverse fitnessopleidingen te hebben afgerond, ben ik als fitnesstrainer aan de slag gegaan bij een sportschool in Zutphen. Mensen helpen en ondersteunen is altijd al mijn passie geweest en daarom ben ik in 2015 voor mezelf gestart als zzp’er. Als zzp’er begeleid ik mensen als personal trainer. In het begin huurde ik parttime een ruimte bij een sportschool.

Inmiddels is het aanbod en het team dermate uitgebreid dat we in december 2018 een nieuwe ruimte in Eefde hebben geopend.

Sportloods is dé sportschool in Eefde waar jij kunt werken aan een betere versie van jezelf. Wij zijn de eerste boutique fitness studio in de regio. De nieuwste high-end apparatuur van Matrix vind je bij Sportloods onder één dak. Uiteraard bieden we je een flinke dosis persoonlijke aandacht en begeleiding, want alleen zo kun je pas echt progressie boeken.

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Middels een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en behoeften. Na het gesprek, stellen we een plan op en nemen we dit met je door, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en waar je naartoe moet werken. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. We helpen je om de juiste stappen te zetten en om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Met onze eigen motivatie, ervaringen en drive willen we mensen stimuleren en motiveren.

Sportloods is geen standaard sportschool. Vergeet de massa en omarm de individuele aandacht die je kunt krijgen door personal training, small group training, (zwangerschaps) Pilates en meerdere groepstrainingen te volgen. Uniek is dat je bij ons kunt trainen met het eGym concept. Het is een gedigitaliseerd trainingsconcept waarbij je het gehele lichaam snel en veilig traint. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, maar toch willen sporten.

Genoeg over ons, nu gaan we het hebben over jou. Denk je dat wij je kunnen helpen om de beste versie van jezelf te worden? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek.