OVER SPORTLOODS

De Sportloods is een kleinschalige sportschool in Eefde opgericht in 2019 door Raymon Blankestijn. Iedere persoon is bijzonder en heeft andere doelen, daarom staat persoonlijke aandacht bij ons voorop. Persoonlijke aandacht voor jouw sportieve doelen maar ook voor jou als persoon. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons en dat je met plezier in de Sportloods komt.

Wat ons uniek maakt is de mogelijkheid om zowel individueel, in groepsverband of persoonlijk met een trainer te sporten. Door samen met jou aan de optimale mix van trainen te bepalen bereik jij je gewenste resultaat. Want dat jij je resultaat kunt behalen, daar geloven we in!

Wij bieden diverse groepslessen aan, zoals circuittrainingen, bootcamp, bokstrainingen, spinning en Pilates. Daarnaast hebben we als enige in de regio een eGym cirkel waarbij jij zelfstandig in 30 minuten een volledige training kunt doen. Ook kun je bij ons terecht voor personal training, op maat afgestemd op jouw wensen en doelen.

Onze hoogwaardige innovatieve apparatuur bieden jou het gemak om het maximale uit je training te halen. Door de hoge mate van digitalisering kun je eenvoudig je progressie meten en bijhouden.

Onze missie
Sportloods is een sportschool in Eefde met oog voor detail en voor het verbeteren van de gezondheid van onze leden. Door mijn eigen ervaring, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en passie is het mijn missie samen met het professionele team om een ieder de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Onze visie
Wij bieden je een compleet aanbod aan lessen en topkwaliteit apparatuur met professionele begeleiding door gepassioneerde trainers. Zo kun jij het maximale uit je training halen.

 

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Stel uw vraag