Change Your Lifestyle

Wil jij écht jouw doelen bereiken? Wij gaan je erbij helpen!

Regelmatig biedt de Sportloods het 'Change Your Lifestyle' programma aan. Jouw kans om samen met onze trainers je doelen te bereiken. Een aantal kilo's afvallen of juist fitter worden en een betere conditie krijgen, het kan allemaal.

Wat houdt het programma in?
🔥Je begint met de 10 daagse Fittergy Sportvasten kuur. In deze 10 dagen ga je van suiker opname naar vetverbranding en verbeter je je duurconditie. Een mooie kickstart om vervolgens 10 weken lang samen met de andere deelnemers deel aan de 'Change Your Lifestyle' groepstraining gericht aan jouw doel te werken.
🔥 Tijdens het programma stimuleren we je op allerlei vlakken om je lifestyle echt aan te passen. Zo is een inspirerende lezing onderdeel van het programma en geven we je ook handvaten om gezond met voeding om te gaan.
🔥Gedurende het gehele programma staan wij persoonlijk voor je klaar om je de nodige support en begeleiding te geven, op de manier die bij jou past.

Hoe kan ik deelnemen?
Een aantal malen per jaar starten we met een nieuw Change Your Lifestyle programma. Wanneer dat is vind je onder acties en kondigen we aan op onze socials. Houd deze dus goed in de gaten.

Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op.