Personal training

Bij de personal training werken we altijd met een op maat gemaakt trainingsplan. Die is gebaseerd op jouw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Vandaar ook de naam personal training! We begeleiden en coachen je zo effectief mogelijk en proberen hard te trainen voor een heel mooi resultaat. Het werkt heel stimulerend om echt met een personal trainer te werken! Zo werk jij optimaal aan de beste versie van jezelf!

Jouw doelen bereiken
Het grote voordeel van personal training is dat je efficiënter traint doordat je professioneel begeleid wordt door iemand die verstand heeft van training geven. Zo kun je dus optimaal trainen en aan je resultaten werken. Ook is het makkelijker vol te houden doordat de coach je enorm stimuleert en adviezen geeft om je doelstellingen te halen. Binnen twee maanden ga je al gegarandeerd een stuk beter, zelfbewuster, sterker en fitter voelen!

layer-10

Waarom personal training?

Als je de beste versie van jezelf wilt worden dan is het belangrijk dat je doelgericht aan de slag gaat. We werken graag met jou samen om weloverwogen stappen te ondernemen, waardoor je snel en effectief resultaat ziet. Aan de hand van een uitdagend en gevarieerd trainingsprogramma, zorgen we er samen voor dat jouw doel binnen een bepaalde tijd kan worden bereikt.

Small group training

Vind je het prettig om met andere mensen te trainen? Dan is small group training geschikt voor jou. Samen sta je sterk. Tijdens een small group training werk je samen met andere gemotiveerde deelnemers aan meerdere onderdelen, zoals cardio kracht en uithoudingsvermogen. Elke training dagen we je uit om jouw grenzen te verleggen, waardoor je steeds dichterbij jouw doelen komt

(Kick)bokstraining

Wil je jouw hoofd leegmaken en tegelijkertijd lekker in beweging zijn? Dan is het een idee om (kick)bokstraining te volgen. Dit is een intensieve work-out wat goed is voor zowel jouw lichaam en geest. Binnen een beperkte tijd leren we je diverse technieken en vaardigheden.

Ook interesse in personal training?

Waar wil jij staan over één jaar? We gaan graag met jou aan de slag om jouw doelen te behalen. Dit kan aan de hand van personal training, small group training of (kick)bokstraining. In een gesprek bespreken we graag de mogelijkheden, zodat je een geschikte keuze maakt die perfect bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om de diverse trainingen met elkaar te combineren. Maandag (kick)bokstraining en woensdag small group training? Alles is mogelijk!

Stel uw vraag

Stel uw vraag