Yes we zijn weer open! Maak snel een afspraak voor een proefles of probeer nu 2 weken eGym voor maar € 25,-

Personal training

Iedereen heeft andere wensen en behoeften als het gaat om sporten. Of je nu een betere conditie wilt opbouwen, meer spiermassa wilt of wilt afslanken: alles is mogelijk. Mensen willen het vaak wel, maar kunnen het niet alleen. Het is belangrijk dat je weet welke stappen je moet zetten om jouw doel te behalen. Dankzij jarenlange kennis en ervaring, weten we precies hoe jij resultaat kunt behalen.

layer-10

Waarom personal training?

Als je de beste versie van jezelf wilt worden dan is het belangrijk dat je doelgericht aan de slag gaat. We werken graag met jou samen om weloverwogen stappen te ondernemen, waardoor je snel en effectief resultaat ziet. Aan de hand van een uitdagend en gevarieerd trainingsprogramma, zorgen we er samen voor dat jouw doel binnen een bepaalde tijd kan worden bereikt.

Small group training

Vind je het prettig om met andere mensen te trainen? Dan is small group training geschikt voor jou. Samen sta je sterk. Tijdens een small group training werk je samen met andere gemotiveerde deelnemers aan meerdere onderdelen, zoals cardio kracht en uithoudingsvermogen. Elke training dagen we je uit om jouw grenzen te verleggen, waardoor je steeds dichterbij jouw doelen komt

(Kick)bokstraining

Wil je jouw hoofd leegmaken en tegelijkertijd lekker in beweging zijn? Dan is het een idee om (kick)bokstraining te volgen. Dit is een intensieve work-out wat goed is voor zowel jouw lichaam en geest. Binnen een beperkte tijd leren we je diverse technieken en vaardigheden.

Ook interesse in personal training?

Waar wil jij staan over één jaar? We gaan graag met jou aan de slag om jouw doelen te behalen. Dit kan aan de hand van personal training, small group training of (kick)bokstraining. In een gesprek bespreken we graag de mogelijkheden, zodat je een geschikte keuze maakt die perfect bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om de diverse trainingen met elkaar te combineren. Maandag (kick)bokstraining en woensdag small group training? Alles is mogelijk!

Stel uw vraag

Stel uw vraag