eGym

Efficiënt, snel en effectief: dat is hoe je eGym in drie woorden kunt omschrijven. Het is hét fitnessconcept waarmee je binnen no time fit en vitaal kunt worden. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, maar toch willen sporten. Sportloods is de enige sportschool in Eefde en omgeving waar je terechtkunt voor eGym.

Hoe werkt eGym?

De eGym cirkel is een unieke combinatie van een aantal volautomatische fitnesstoestellen. Elke deelnemer traint en wisselt van apparaat op hetzelfde moment. Hierdoor heb je geen wachttijden en kun je snel en efficiënt binnen 30 minuten een complete work-out doen. Via jouw persoonlijke eGym polsband check je wat jouw zitpositie is en welk trainingsgewicht je aankunt. Zo hoef je zelf niets meer af te stellen. Daarnaast past het slimme systeem per training automatisch de weerstand aan. Hierdoor word je constant uitgedaagd en kom je steeds een stapje dichterbij jouw doelen.

Voordelen

Alle eGym toestellen zijn aangesloten op het internet. Dankzij de bijbehorende app heb je altijd inzicht in jouw activiteiten, gegevens en progressie, waardoor je nog doelgerichter kunt trainen. Door middel van de verschillende methoden en oefeningen haal je zichtbaar meer resultaat in een korte tijd. Wil je ook graag sporten in Eefde met eGym? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Egym aanmelden

Toestellen

De toestellen waarmee je traint zijn gebruiksvriendelijk ontworpen, waardoor iedereen ermee overweg kan. Elk toestel is voorzien van een touchdisplay. Via het scherm lees je precies hoeveel herhalingen je nog moet doen en of je een oefening op een juiste manier uitvoert. Eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging behoren op deze manier tot het verleden. Nog een groot voordeel is dat de toestellen zijn voorzien van Connected Solutions. Dit houdt in dat alle oefeningen die je uitvoert meetbaar zijn middels een app. Zo heb je eenvoudig inzicht in jouw resultaten. Tel uit je winst!

Aan de slag

Heb je ook interesse om te sporten in de eGym cirkel? Dan stellen we eerst eenmalig de polsband voor je in. Hierna is het tijd om aan de slag te gaan en kun je je uitleven bij Sportloods. Uiteraard controleren we je gegevens regelmatig, zodat de informatie op je polsband altijd up to date blijft.

Ook eGym uitproberen?

Wil je ook in 30 minuten een effectieve work-out beoefenen? Meld je dan aan om eGym uit te proberen bij Sportloods. Tot snel!

Aanmelden

Egym aanmelden